Μάθε πώς παίζεται μπάλα στο Soccernet.gr

 

Είσαι νέος ποδοσφαιριστής ηλικίας 12 έως 20 και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου; Είσαι Fan κάποιου Παίκτη και θέλεις να τον στηρίξεις; Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Soccernet.gr και μπες ενεργά στο παιχνίδι!
 
Δες όλες τις διοργανώσεις και κέρδισε μοναδικά βραβεία, δες τη δραστηριότητα των μελών του Soccernet.gr και επικοινώνησε με Παίκτες και Fans, απόκτησε τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει αποκλειστικά το Soccernet.gr και ενημερώσου για τα τελευταία νέα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Αφού δημιουργήσεις έναν λογαριασμό μπορείς να ξεκινήσεις!
 
 
Πως λειτουργεί
 
Αν είσαι 12 έως 20 ετών και παίζεις ποδόσφαιρο εγγράφεσαι ως Παίκτης και εισάγεις τα στοιχεία σου στο προφίλ σου, όπως θέση στην οποία παίζεις, ομάδα στην οποία παίζεις και περιγραφή.
 
Αν είσαι Fan δημιουργείς έναν απλό λογαριασμό Fan και εισάγεις τα στοιχεία σου, όπως περιγραφή και φωτογραφίες.
 
Με όποια ιδιότητα και να είσαι εγγεγραμμένος μπορείς να ανεβάζεις αναρτήσεις και φωτογραφίες στον τοίχο σου. Να ψάχνεις να βρεις φίλους από την Αναζήτηση για να προσθέσεις και να δεις τα προφίλ τους. Να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες διοργανώσεις του Soccernet.gr. Να διαβάζεις άρθρα των συνεργατών μας πάνω σε θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θέματα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας.
 
Το Προφίλ είναι ο καθρέφτης του κάθε Παίχτη/Fan και αποτελεί πηγή άντλησης πληροφοριών για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Έχεις τη δυνατότητα επεξεργασίας του Προφίλ σου για να πραγματοποιήσεις αλλαγές σε αυτό, καθώς και την επιλογή «Ρυθμίσεις Ασφαλείας» για να διαλέξεις ποιος επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες σου. Το Soccernet.gr αποτελεί ένα διαδραστικό κοινωνικό δίκτυο που σου προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας μέσω μηνυμάτων, είτε προσωπικών, είτε στον τοίχο των Προφίλ. Η επιλογή «Ειδοποιήσεις» σε ενημερώνει για οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να σε αφορά. Αγόρασε τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας, πρόσθεσε τες στο «Καλάθι Υπηρεσιών» και χρησιμοποίησε τα «Credits» σου για να πραγματοποιήσεις συναλλαγές.
 
 
Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, εσύ θα σταματήσεις εδώ;
 
Για να απολαύσεις τα μοναδικά προνόμια που σου παρέχει το Soccernet.gr, αγόρασε την ετήσια συνδρομή και γίνε "Premium" μέλος! Διάβασε παρακάτω τις οδηγίες εγγραφής ως απλό  και αποκλειστικό μέλος.
 
 
Οδηγίες εγγραφής απλού "Βasic" μέλους στο Soccernet.gr
 
Πηγαίνεις στην αρχική σελίδα του Soccernet.gr και συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία που σου ζητάει η φόρμα. Έπειτα επιλέγεις την ιδιότητα σου «Παίκτης» ή «Fan» και πατάς εγγραφή. Αμέσως σου αποστέλλεται ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής σου (υπάρχει περίπτωση να πάει στον φάκελο "Ανεπιθύνητα/Spam"), το ανοίγεις, και μόλις πατήσεις τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το παιχνίδι!
Η εγγραφή σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια του απλού μέλους! Διάβασε εδώ τα δικαιώματα των απλών και των αποκλειστικών μελών.
 
 
Οδηγίες εγγραφής αποκλειστικού "Premium" μέλους στο Soccernet.gr
 
Για να γίνεις αποκλειστικό μέλος προϋπόθεση είναι να έχεις ήδη εγγραφθεί ως απλό "Basic" μέλος. Έπειτα, πρέπει να αναβαθμίσεις τον λογαριασμό σου σε "Premium" μέλος. Πηγαίνεις στο προφίλ σου και επιλέγεις από τη δεξιά μπάρα την επιλογή «Αναβάθμιση σε Premium». Μπορείς να αγοράσεις την συνδρομή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η συνδρομή διαρκεί για έναν ολόκληρο χρόνο!
 
Η εγγραφή σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια του αποκλειστικού μέλους! Για να δεις τα δικαιώματα των απλών "Basic" και των αποκλειστικών "Premium" μελών διάβασε εδώ.