Συχνές Ερωτήσεις/Απαντήσεις

 

 
Τι είναι το Soccernet.gr και πώς θα με βοηθήσει;
Το Soccernet.gr είναι το μοναδικό κοινωνικό δίκτυο που δημιουργήθηκε για να διασυνδέσει όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να δώσει την ευκαιρία σε νέους/νέες ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους. Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο Soccernet.gr για να απολαύσεις και εσύ τα μοναδικά προνόμια που σου παρέχει και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνει!
 
Ποιοι μπορούν να γραφτούν στο site;
Στο Soccernet.gr μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ασχολούνται και ενδιαφέρονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Οι νέοι/νέες ηλικίας 12 έως 20 που παίζουν μπάλα και θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους εγγράφονται ως "Παίκτες". Ως "Fans" εγγράφονται οι φίλαθλοι που θέλουν να στηρίξουν κάποιον "Παίκτη".
 
Είμαι αξιολογητής/προπονητής/δημοσιογράφος. Πως μπορώ να γίνω συνεργάτης;
Αν θέλετε να γίνετε συνεργάτης του Soccernet.gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε από εσάς.
 
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γίνω απλό "Basic" μέλος στο Soccernet.gr;
Απλά πήγαινε στην αρχική σελίδα του Soccernet.gr, πάτα «Εγγραφή», συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία που σου ζητούνται και δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό. Εγγράψου ως "Παίκτης" μόνο αν είσαι 12-20 και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου στο ποδόσφαιρο. Αν δεν είσαι 12-20 και δεν παίζεις μπάλα πρέπει να εγγραφείς ως Fan. Μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης από εμάς. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο που θα βρεις μέσα στο email, συνδέσου, δες το προφίλ σου και επεξεργάσου τις πληροφορίες σου. Ξεκίνα να αναδεικνύεις το ταλέντο σου! Διάβασε αναλυτικά τις οδηγίες εγγραφής εδώ.
 
Πως ανεβάζω πληροφορίες στο προφίλ μου;
Πηγαίνεις στην σελίδα του προφίλ σου και πατάς "Επεξεργασία Προφίλ". Από εκεί μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες, να επιλέξεις κάποια από αυτές για φωτογραφία προφίλ, καθώς και να ανεβάσεις και να αλλάξεις τις πληροφορίες σου.
 
Κάποιες από τις πληροφορίες του προφίλ μου δεν θέλω να φαίνονται σε άλλους χρήστες. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
Από το προφίλ σου πήγαινε στις "Ρυθμίσεις Ασφάλειας". Από εκεί μπορείς να επιλέξεις ποιες από τις πληροφορίες σου θέλεις να φαίνονται και σε ποιους.
 
Πώς μπορώ να δηλώσω την ομάδα μου;
Μπορείς να αναζητήσεις την ομάδα στην οποία παίζεις από την "Αναζήτηση" στην Αρχική σελίδα. Βάλε το όνομα της ομάδας στην οποία παίζεις στο πεδίο της "Αναζήτησης" και πάτησε τον μεγενθυντικό φακό. Θα σου εμφανιστούν όλα τα αποτελέσματα στη σελίδα της "Αναζήτησης".
Μόλις βρεις την ομάδα σου πάτησε «Εγγραφή στην Ομάδα» και γίνε αυτόματα μέλος της!
Μπες στη σελίδα της ομάδας σου και δες όλους τους συμπαίκτες σου!

Μπορώ να διαγραφώ από κάποια ομάδα και να εγγραφώ σε κάποια άλλη;
Φυσικά! Εγγράφεσαι σε μια ομάδα κάθε φορά, και οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις μπορείς να διαγραφείς από αυτή την ομάδα και να εγγραφείς σε κάποια άλλη! Φρόντισε όμως η ομάδα στην οποία εγγράφεσαι να είναι και αυτή που παίζεις. Ο διαχειριστής της ομάδας έχει το δικαίωμα να σε διαγράψει αν δει ότι δεν ανήκεις πραγματικά σε αυτή.
 
Ποια είναι τα δικαιώματα που έχω ως απλό "Basic" μέλος;
Ως απλό μέλος μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες στο προφίλ σου, να συμπληρώσεις τις πληροφορίες σου, να δεις τα προφίλ άλλων μελών και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Διάβασε αναλυτικά τα δικαιώματα των απλών και των αποκλειστικών μελών εδώ.
 
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γίνω αποκλειστικό "Premium" μέλος στο Soccernet.gr;
Αγοράζοντας την ετήσια συνδρομή μας αναβαθμίζεσαι σε αποκλειστικό μέλος.
Μέσα στο προφίλ σου υπάρχει η επιλογή στο μενού δεξιά "Αναβάθμιση σε Premium". Μόλις πατήσεις εκεί θα ενημερωθείς για τον τρόπο πληρωμής. Αν είσαι κάτω των 18 θα χρειαστεί να προσκομίσεις υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή νομίμου κηδεμόνα σου ότι συμφωνεί να συμμετέχεις στο Soccernet.gr.
Μόλις παραλάβουμε το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης και την υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα σου, θα σου στείλουμε ενημερωτικό email ότι το προφίλ σου έχει αναβαθμιστεί σε "Premium"!
 
Πρέπει να πληρώσω για να γίνω "Premium" αποκλειστικό μέλος στο Soccernet.gr;
Απαιτείται αγορά την συνδρομής για την αναβάθμιση του προφίλ σου σε αποκλειστικό μέλος.
 
Για πόσο χρονικό διάστημα ισχύει η συνδρομή αποκλειστικού "Premium" μέλους στο Soccernet.gr;
Η συνδρομή ισχύει από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η αγορά της συνδρομής και για ένα έτος.
 
Τι δικαιώματα έχω ως αποκλειστικό "Premium" μέλος στο Soccernet.gr;
Ως αποκλειστικό "Premium" μέλος έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα ειδικά προνόμια μας. Διάβασε αναλυτικά τα δικαιώματα των απλών και των αποκλειστικών μελών εδώ.
 
Ποια είναι τα προνόμια που κερδίζω αν γίνω αποκλειστικό "Premium" μέλος στο Soccernet.gr;
Αν γίνεις αποκλειστικό μέλος του Soccernet.gr αποκτάς πλήρη δικαιώματα αλληλεπίδρασης με τους υπόλοιπους χρήστες του Soccernet.gr και επίσης παίρνεις πρόσβαση στο SoccerShop και σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα από το δίκτυο συνεργατών μας.
 
Η συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση τι περιλαμβάνει;
Η αγορά της υπηρεσίας σε κάποια από τις διοργανώσεις μας περιλαμβάνει τη συμμετοχή σου σε ομάδα την ημέρα του αγώνα και την αξιολόγηση της επίδοσής σου από κάποιον από τους συνεργάτες αξιολογητές μας. Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου ομάδα ως Αρχηγός επιλέγοντας τους Παίκτες που θέλεις να είναι οι συμπαίκτες σου. Μπορείς να προσκαλέσεις συμπαίκτες είτε από τους φίλους σου είτε από τους Παίκτες που σου προτείνει το Soccernet.gr.
Γίνε τώρα αρχηγός της ομάδας που θέλεις να κατέβει στη διοργάνωση και ελάτε να δείξετε το ταλέντο σας ζωντανά!
 
Πρέπει να γίνω αποκλειστικό "Premium" μέλος για να δηλώσω συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση;
Ναι. Μόνο τα αποκλειστικά μέλη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση.
 
Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση;
Απαραίτητη προυπόθεση για να δηλώσεις συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση είναι να έχεις κάνει εγγραφή ως "Παίκτης".
Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεσαι για τις αθλητικές διοργανώσεις του Soccernet.gr μέσα από τη σελίδα SoccerShop. Μέσα σε κάθε ανάρτηση διοργάνωσης υπάρχει ο σύνδεσμος «Δήλωση Συμμετοχής». Εκεί σου εμφανίζεται ένα μενού στο οποίο επιλέγεις τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πληρώσεις και έπειτα συμπληρώνεις την φόρμα συμμετοχής και τους Παίκτες που θέλεις να προσκαλέσεις.
 
Πόσο κοστίζει η συμμετοχή σε διοργάνωση;
Ανάλογα με τη διοργάνωση, μέσα στη σελίδα της υπηρεσίας σου αναφέρει το ποσό που πρέπει να πληρώσεις για να συμμετέχεις.
 
Πως μπορώ να αξιολογηθώ από κάποιον επαγγελματία αξιολογητή;
Υπάρχουν δύο τρόποι για να αξιολογηθείς. Είτε συμμετέχοντας σε κάποια από τις διοργανώσεις μας για να αξιολογηθείς ζωντανά, είτε μέσω της υπηρεσίας «Αξιολόγηση μέσω Βίντεο». Και οι δύο αυτές υπηρεσίες παρέχονται μόνο για τα αποκλειστικά μέλη του Soccernet.gr μέσα από το SoccerShop.
 
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να αγοράσω την "Αξιολόγηση μέσω βίντεο" από επαγγελματία αξιολογητή;
Η διαδικασία είναι απλή. Προυποθέτει ότι έχεις κάνει εγγραφή ως "Παίκτης" και ότι έχεις αγοράσει συνδρομή premium μέλους. Από τη σελίδα "SoccerShop", επιλέγεις την "Αξιολόγηση μέσω Βίντεο", επιλέγεις τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πληρώσεις και αποστέλλεις την παραγγελία σου. Μόλις λάβεις επιβεβαίωση ότι η αγορά σου έχει επιβεβαιωθεί, πηγαίνεις στο "Καλάθι Υπηρεσιών" σου από το προφίλ σου, ανεβάζεις έως 5 βίντεο μέχρι 30ΜΒ το κάθε ένα και συμπληρώνεις τα σχόλια που θέλεις να δει ο αξιολογητής. Έπειτα αποστέλλεις τα βίντεό σου και περιμένεις την αξιολόγησή σου! Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μπορείς να τα ανεβάσεις στον τοίχο σου για να τα δουν όλοι οι φίλοι σου στο Soccernet.gr!
 
Πόσο κοστίζει η αξιολόγηση βίντεο από επαγγελματία αξιολογητή;
Για να μάθεις πληροφορίες για το ποσό που πρέπει να πληρώσεις πρέπει να μπεις στην υπηρεσία «Αξιολόγηση μέσω Βίντεο».
 
Σε ποιες άλλες υπηρεσίες έχω πρόσβαση μόλις γίνω αποκλειστικό "Premium" μέλος;
Εκτός από την «Αξιολόγηση μέσω Βίντεο» και τη «Συμμετοχή σε διοργανώσεις» που είναι διαθέσιμες μόνο για όσους έχουν κάνει εγγραφή ως "Παίκτες", μόλις γίνεις αποκλειστικό μέλος έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στο SoccerShop είτε έχεις κάνει εγγραφή ως "Παίκτης" είτε ως "Fan". Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν εργομετρικά, είδη αθλητικής διατροφής και αθλητικά είδη.
 
Μπορώ να κερδίσω κάποια διάκριση από τις διοργανώσεις;
Φυσικά! Σε κάθε διοργάνωση που παίρνεις μέρος κρίνεσαι για την επίδοσή σου καθώς υπάρχουν εξειδικευμένοι συνεργάτες που σε αξιολογούν. Μετά από κάθε διοργάνωση ανακοινώνονται στο Soccernet.gr τα αποτελέσματα με τους καλύτερους παίχτες του αγώνα και μοιράζονται οι Διακρίσεις (Badges). Μέσω των Διακρίσεων μπορείς να κερδίσεις Credits, δωρεάν συμμετοχή σε επόμενες διοργανώσεις, δώρα και εκπλήξεις. Στο τέλος των τουρνουά οι δύο καλύτεροι κάνουν συμβόλαιο με δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ!