Γνώρισε το μοναδικό δίκτυο νέων ποδοσφαιριστών 

Θέλεις να συμμετέχεις στις διοργανώσεις μας και να αξιολογηθείς για την επίδοσή σου ζωντανά;
 
Θέλεις να ανεβάσεις ένα βίντεο και να ζητήσεις αξιολόγηση από επαγγελματία της ειδικότητας;
 
Θέλεις να έχεις πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες και ειδικές εκπτώσεις;
 
 
Θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου και να διεκδικήσεις μια θέση ανάμεσα στους επαγγελματίες;
 
Δεν έχεις παρά να συμμετέχεις τώρα στο μοναδικό ελληνικό δίκτυο νέων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών!
 
Το Soccernet.gr είναι το μοναδικό δίκτυο νέων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και απευθύνεται σε νέους ποδοσφαιριστές ηλικίας 12 έως 20 που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο σκοπός μας είναι απλός! Να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό δίκτυο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το οποίο θα παρέχει στα μέλη του διασύνδεση, συμβουλές και τη δυνατότητα ανάδειξης του ταλέντου τους!
 
Ακόμα και αν δεν ασχολείσαι ο ίδιος με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μπορείς να στηρίξεις τον αγαπημένο σου ποδοσφαιριστή κάνοντας εγγραφή ως Fan! Μπορείς να κάνεις like στα βίντεο και στις φωτογραφίες των Παικτών, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο!
 
Το Soccernet.gr έχει εξασφαλίσει συνεργασία με αθλητικούς φορείς, επαγγελματίες αξιολογητές, μεγάλες ελληνικές ομάδες, ιδιωτικά κανάλια και δημοσιογράφους για να παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα προβολής και αξιολόγησης του ταλέντου τους.
 
Στο Soccernet.gr μπορείς να ενημερωθείς για τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα, να διαβάσεις άρθρα των έμπειρων συνεργατών μας σε θέματα αθλητισμού, διατροφής και ψυχολογίας, να συμμετέχεις σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και να αξιολογηθείς για το ταλέντο σου!
 
Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για μικρούς επαγγελματίες!